Have a question?
Message sent Close

7 dni nežnosti

Spoznavanje

V naši podzavesti je morje ustvarjalnosti in moči, ki čaka na našo pozornost. Za to smo ustvarili ta program. Da se prepustite notranji lepoti in dovolite vpogled v težo, ki bremeni izkustva vašega življenja. Ki bremeni vašo lepoto! Kjer potihem slišite glasove, ki pravijo, ne z/morete, ne gre, imate premalo, niste dovolj, to ni za vas, da vam nikoli ne bo uspelo, da je sebično, kaj pa drugi… Vam je kaj znano?

 

V resnici pa se pod vsem tem skriva vaša neskončnost, zaradi katere danes trpite, ker ne veste kaj z njo ali pa vas okolje ne spodbuja, da jo dopustite in se z njo odprete prihodnosti.

 

Zato je nastal ta program. Nežnost skozi 7 korakov, 7 dni. Nežnost je hitro napačno razumljena vrednota. Današnji svet je hiter in zato lahko tudi krut. Pozabili smo na naš naravni ritem, ki od nas zahteva elemente nežnosti, da se ustavimo, poskrbimo za svoje fizično telo in svoje izbire odklepamo z vprašanji in radovednostjo! Kjer ne rabimo veliko delat in več časa vložiti v sprostitev, ki nas osvobaja iz okov te resničnosti. 

 

 

 

 

Ste se kdaj vprašali kaj naredit, ko vam ta hitri ritem sveta ne ustreza? Se še naprej prilagajate? Ali se v vas prebuja smer vaše edinstvene narave? Da jo odprete in se ne vdate?

 

 Ta program vas bo pri tem podprl. V sedmih dneh boste spoznavali vaje in besedila, ki vas bodo spodbujala na vaši poti nežnosti do sebe, da lahko svojo edinstveno naravo tudi vse hitreje odpirate ne gledena ritem zunanjega sveta! 

 

Kaj vsebuje program?

 

Vaje zaupanja, soočanja z zunanjim svetom pravil in zaključkov, prijaznosti do telesa, odkrivanja vaših sposobnosti, nežne komunikacije s seboj in vpogleda v prihodnost.

 

Ste pripravljeni, da vas na vaši potu podpira vse, kar bo vašemu življenju dodajalo in ne odvzemalo?

 

V sedmih dneh boste prejeli drugačen pogled do sebe. Tematike so naslednje:

 

  1. dan: Prebujanje
  2. dan: Priznavanje
  3. dan: Spoznavanje
  4. dan: Ranljivost
  5. dan: Hvaležnost
  6. dan: Akcija
  7. dan: Praznovanje

 

 

Vabljeni! Ta program je v obliki PDF. Po plačilu prejmete besedilo za vsak dan posebej na vašo elektronsko pošto. 

Enrolled: 0 students

Prijavi se na Muzine novičke. S prijavo vstopiš na listo mesečnega žrebanja!
Muza vsak mesec nagradi enega od svojih zvestih bralcev z darilcem!

* indicates required

Intuit Mailchimp