Prebujeno telo: Na zmenek s telesom

4 out of 5
4
6 reviews

Primarni cilj te spletne delavnice je, da se spoznate s svojim telesom onkraj oblike, ki ste mu jo določili. Če pričakujete, da se vaše telo oblikuje po vaših predstavah, se bo to slej kot prej pojavilo. A kaj je vaš cilj s telesom. Da je pravilna podoba glede na okolico? Ali da z njim ustvarjate onkraj te oblike in se posvetite telesu iz prostorov, ki ste jih poznali že kot otrok?

Naša telesa so vse prej kot neprestana borba. Vabijo nas v prostore, kjer je mogoča čarobnost in lahkotnost, ki smo si jo v svetu odraslosti odvzeli. Je čas za vas in vaše telo, da ga spoznate in z njim ustvarjate z eleganco, ki nam je na voljo?

Delavnica je namenjena vsem, ki se želite s telesom spoprijateljiti, spoznati in prebuditi kapacitete komunikacije in sposobnosti, ki vam jih podarja pristosnost z vašim telesom.

V današnjem svetu so telesa trdna in orodje za uporabo, ki služi opravilom, delu in jelu. Pozabimo, da so telesa veliko več, kot le to. Vaše telo skriva v sebi prostore, ki jih želi z vami delit, če ste voljni in pripravljeni z njimi komunicirat.

A komunikacija je vse prej kot ta katere smo navajeni vsakodnevno.

Bolj kot prisluhnemo svojim telesom, večkrat bomo prepoznali situacije, ko nas telesa povabijo v drugačni svet z njimi.

Da ste danes tu, se lahko vprašate, kdo vas je v ta prostor povabil. Vi ali vaše telo?

Vaše telo ima za vas informacije, predvsem pa je telo, ki ste si ga vi izbrali, vaše. Ste pripravljeni na potovanje, kjer se z njim bolje spoznate?