Darila

Darila

 • Beležnica 2022

  24.00 
  Pred vami je poseben izdelek. Skrbno pripravljen, vsebinsko bogat in zasnovan na spoznavanju staroslovenskega kulturnega izročila izpod rok Kaje Horvat. Beležnica, kamor zapišete svoje misli ali pesmi ali kaj drugega. Je ravno prav velika, da je na vaših dogodivščinah ne izgubite in ravno prav majhna, da paše tudi v večji žep!
  Dodaj v košarico
 • Rokovnik 2022

  27.00 
  Pred vami je poseben izdelek. Skrbno pripravljen, vsebinsko bogat in zasnovan na spoznavanju staroslovenskega kulturnega izročila izpod rok Kaje Horvat. Rokovnik, ki vas spremlja celo leto, je izdelek, ki vas bo povabil, da več svojega časa posvetite sebi in naravi. In takrat ne pozabite na svoj rokovnik.  Vzemite si čas zase, kar zapišite v svoj novi rokovnik!
  Dodaj v košarico
 • Rokovnik 2022 (english)

  27.00 

  In front of you is a special product. Carefully prepared, rich in content and based on learning about the Old Slovene cultural tradition from the hands of Kaja Horvat. The diary that accompanies you throughout the year is a product that will invite you to dedicate more of your time to yourself and nature. And then don’t forget to take your diary with you. Take time for yourself- write it down in your new diary!

  Dodaj v košarico
 • Skodela – Se skriva moč

  25.90 
  Ta izdelek je unikat in ročno izdelan. Uživajte v njegovi čarobni energiji, ko ga polnite z dobrotami in postavite na mizo, da krasi vaš dom. Naj tudi vas polni z močjo. Povabite goste na prigrizek postrežen s slastnimi oreščki. Koliko moči ste voljni prejet od majhnih reči? Koliko moči je v vas, da vas žene v nov dan, v sveže izzive? Vedno je v vas. In ko ste utrujeni in pojenja vaša moč, poiščite jo tudi v malenkostih. 
  Dodaj v košarico
 • Skodela – Vreden sem

  29.90 
  Ta izdelek je unikat in ročno izdelan. Uživajte v njegovi čarobni energiji, medtem ko zajtrkujete kosmiče, srkate juho ali povabite goste na prigrizek postrežen s slastnimi oreščki.  
  Dodaj v košarico
 • Skodela Živahnost je zahvalnost

  24.90 
  Skodelica. Uživajte v njeni čarobni energiji, medtem ko pijete čaj, jutranjo kavo ali si postrezete z grškimi olivami! Koliko živahnosti se skriva danes v vas? Kako se danes poigrate in popestrite vsakdanji ritem z nečim, kar si še niste dovolili? Živahnost je lepa čednost!
  Dodaj v košarico
 • Skodela- Radosti sem polna

  29.90 
  Ta izdelek je unikat in ročno izdelan. Uživajte v njegovi čarobni energiji, medtem ko zajtrkujete kosmiče, srkate juho ali povabite goste na prigrizek postrežen s slastnimi oreščki. Koliko radosti lahko prejmete skozi dan? Koliko radosti lahko podarite še naprej?
  Dodaj v košarico