Skodele

Skodele

 • Skodela – Se skriva moč

  25.90 
  Ta izdelek je unikat in ročno izdelan. Uživajte v njegovi čarobni energiji, ko ga polnite z dobrotami in postavite na mizo, da krasi vaš dom. Naj tudi vas polni z močjo. Povabite goste na prigrizek postrežen s slastnimi oreščki. Koliko moči ste voljni prejet od majhnih reči? Koliko moči je v vas, da vas žene v nov dan, v sveže izzive? Vedno je v vas. In ko ste utrujeni in pojenja vaša moč, poiščite jo tudi v malenkostih. 
  Dodaj v košarico
 • Skodela – Vreden sem

  29.90 
  Ta izdelek je unikat in ročno izdelan. Uživajte v njegovi čarobni energiji, medtem ko zajtrkujete kosmiče, srkate juho ali povabite goste na prigrizek postrežen s slastnimi oreščki.  
  Dodaj v košarico
 • Skodela Živahnost je zahvalnost

  24.90 
  Skodelica. Uživajte v njeni čarobni energiji, medtem ko pijete čaj, jutranjo kavo ali si postrezete z grškimi olivami! Koliko živahnosti se skriva danes v vas? Kako se danes poigrate in popestrite vsakdanji ritem z nečim, kar si še niste dovolili? Živahnost je lepa čednost!
  Dodaj v košarico
 • Skodela- Radosti sem polna

  29.90 
  Ta izdelek je unikat in ročno izdelan. Uživajte v njegovi čarobni energiji, medtem ko zajtrkujete kosmiče, srkate juho ali povabite goste na prigrizek postrežen s slastnimi oreščki. Koliko radosti lahko prejmete skozi dan? Koliko radosti lahko podarite še naprej?
  Dodaj v košarico