Navdih

Je nežnost prioriteta?

Nežnost je prostor, kjer se prebudijo elementi, skriti v koreninah vaše neskončne moči. So del vašega zavedanja, voljni ustvarjati z vami, ob vas. Skrbnost in nežnost do vas sta ključna za nenehno gibanje teh elementov v ustvarjanju obilja v življenju.  Bolj jih prepoznavaš, bolj te obdarijo z njim.

Ko se soočite s sencami svojega življenja ali lebdite v sanjah, ki trkajo na vaša vrata že lep čas, stopite vase ali zbežite? Življenje je težko. Življenje ni potica. To pogosto slišimo še danes. Pa je to res? Če je tako, kaj potem?

Na svetu ni osebe ali entitete, ki bo izbirala namesto nas. Nihče ni kriv za naša dejanja. To je učenje in ko se gremo požrtvovalnosti, se ustavimo. To je boj proti nam, v napačno smer. Ubije našo ustvarjalnost, znajdemo se v slepi ulici, kjer igramo vloge žrtev.

Zakaj vam to pravimo? Ker ste verjetno že sami izkušali dogodke, kjer ste okrivili druge za dejanja, ki so se vam pripetila. Ali pa ste hoteli nekomu pomagati, pa vam je odvzelo še zadnje moči, da se je na koncu vse obrnilo proti vam? Vi pa ste želeli le pomagat.. Kaj znano?  žal… dobra ali slaba novica – v tej situaciji se ne bi niti znašli, če ne bi po njej povprašali. Moč misli ni podcenjevati in to kar mislimo, nam vesolje dostavlja. Naše misli so negativne in to bomo dostavili v naše življenje. In obratno.

Torej…

Kaj je vaša namera? Kaj si želite povabiti v vaše življenje?

Tu se znajdemo v prostoru, kjer je potrebna moč, da je naša namera jasna in od nje ne odstopamo. Karkoli je za to potrebno, bi podarili sebi več vrednosti, kot ste si jo do sedaj? 

”Prijaznost je jezik, kjer gluhi sliši in slepi vidi.” Mark Twain

Za spoznavanje sebe in svoje notranje moči je potreben prostor nežnosti in prijaznosti – do svoje ustvarjalnosti in idej, ki se v vas rojevajo in tudi do tistih, ki v vas umirajo. Življenje je cikel rojstva in smrti, ki se dogaja v vas dnevno, vsak trenutek. Poglejte Zemljo. Se kdaj ustavi? Je zanjo umiranje nekaj slabega, napačnega? Ne. S tem ko nekaj umre, se nekaj novega rodi. In Zemljin cikel kroženja je prežet v vašem telesu, ki ga imate zato…. res, zakaj imate telo, ste se kdaj vprašali? Si morebiti želite z njim izkušati več sebe in prepoznati lastno moč skrito v vašem telesu? 

V prijaznosti do sebe odpremo vrata lahkotnosti in navdušenju nad življenjem. Če si želite spoznavanja sebe, več sodelovanja s svojim telesom in odklepanja kapacitet, s katerimi ste vstopili na Zemljo, vas pritegne  7 dnevni program NEŽNOSTI

Bodite nežni in zahvalite se zase vsako jutro, vsak večer. Svet brez vaše vrednosti izgubi še eno bitje, ki sveti in se radosti.

Dodaj odgovor