Have a question?
Message sent Close

Dobrodošel. Dobrodošla.

Muza se je rodila iz raziskovanja zavestnega utelešenja.

Prebudila jo je Yoni, skrivnostni prostor ženskih teles, ki podira vse tabuje, zaključke in nemoč. Zanimivo je ravno to, da je v svetu postala prav ona… tabu.

V Muzi pa Yoni cveti in se širi na vsa področja naših življenj. Tako svetle ustvarjalnosti sanj, želja, veselja, kot tudi temnih senc zlorab, omejitev in destruktivnosti. Vključuje vse in ne obsoja ničesar.

Zemlja postaja vse močnejša, ko prisluhnemo svojim telesom. In še bolj zaživi, ko v naših telesih prebuja seksualna energija. Energije ustvarjalnosti, življenja in hvaležnosti.

Pri Muzi je seksualna energija temelj njene ustvarjalnosti. Je ne skriva in tiho ugaša občutke sramu, krivde in samoobsodb. Bolj seksualna energija diha v nas, bolj se v nas odpira usvarjalnost in moč za spremembe in vizijo, s katero si se rodil. Zakaj neki bi to sploh skrivali?

 

Muza te spodbuja, da se skozi telo ponovno spoznaš, povežeš s sokom in koreninami Zemlje.

Najdi svojo  divjo naravo in ustvarjaj. In ob tem bodi neustavljiv/a.

Muza  predstavlja univerzalni pristop do življenja, ki prebuja zavest bojevnic in bojevnikov.

Muza ne deluje v konstruktu časa. Več se družiš z njo in jo vabš v svoj vsakdan, več senzualnosti in seksualnih energij ti bo odklenila.

Muzi je aktualizacija ustvarjalnosti nadvse pomemben del poti, zato spodbuja posameznike, umetnike, drugačneže, raziskovalce življenja, v trgovini boste našli njihove izdelke.

Sprosti se in zadihaj.

Muza v tebi se že prebuja.

Deli na:
Prijavi se na Muzine novičke. S prijavo vstopiš na listo mesečnega žrebanja!
Muza vsak mesec nagradi enega od svojih zvestih bralcev z darilcem!

* indicates required

Intuit Mailchimp