Have a question?
Message sent Close

Spletno srečanje : Ženski orgazem

Ženski orgazem je pri marsikateri posameznici še danes tema, ki potrebuje več pogovora in varnega prostora izražanja kot kaj drugega.

Odpreti se darilu orgazma posameznice je potovanje tako v solo igri, kot v igri dveh. Je veličastno darilo!

Posameznica potrebuje izraz svoje seksualne narave. Orgazmi so ključ za odklepanje užitka, ki na neposreden način prikažejo, kaj vam telo sporoča:

”Imaš me, da se prepustiš užitku.” 

Zatorej, ko se v vas prebudi glas sramu, dvoma, strahu ali krivde, ko si želite orgazmov, vas vabim, da se vprašate, kaj o tem pravi vaše telo. Telesa so močno izključena pri samospoznavanju. Pri delu s telesi je ključno dovoljenje, da si oseba reče: ”Ja!” Ja orgazmom, ja užitku, ja izkustvu, ki prebuja nove možnosti. In užitek je eden najbolj obsojajočih elementov, ko prehajamo v spoznavanje sebe!

 

 

To spletno srečanje za ženske je povabilo k spoznavanju sebe skozi orgazem. NE glede na vašo starost, vaše telo je vaš sopotnik, ki vas želi obogatit in ne ustavit.

V delavnici se posvetimo področju, vprašanjem in sprostitvi v svet orgazmov.

Tudi med samim seksom se morebiti sprašujete koliko časa bo trajalo, da doživite orgazem, na drugi strani pa se vaš partner že dolgočasi? Kaj če izkustvo orgazma ni nekaj, čemur se izogibate in skrivate, vendar nadvse navdihujoče, navdušujoča in nepozabna izkušnja z vašim telesom? In prav tako, kaj če vaše misli, ki se med samim seksom pojavljajo, nimajo veze z vami?

Več o ženskem orgazmu na spletnem srečanju. 

Deli na:
Prijavi se na Muzine novičke. S prijavo vstopiš na listo mesečnega žrebanja!
Muza vsak mesec nagradi enega od svojih zvestih bralcev z darilcem!

* indicates required

Intuit Mailchimp