CENTER MUZA

Sprostiti bolečino, tesnobo, stres, blokade, bolezen ali travme, JE DANDANES IZZIV MNOGIH. Medtem pa si  želimo več radosti, smeha, umirjenosti, obilja-  življenja o katerem potihem ali naglas sanjamo!

V sprostitvenem centru Muza se POSVEČAMO SPROSTITVI TELESA IN DUHA v radost, obilje in radovednost življenja.. NAŠ cilj JE spodbuda in podpora vam in vašemu telesu v izzivih s katerimi se srečujete.

Z različnimi tehnikami masaž, energijskimi procesi in delavnicami odklepamo in raziskujemo prostore, ki so resnično mogoči za vas in vaše telo.

V vsem tem ste vi najbolj pomemben člen! Vi ste resnično darilo in  ključ, da se sprememba zgodi na vseh področjih vašega sveta.

Ste pripravljeni vključevat v svoje življenje sebe? Vse bolj? in kaj vam ob tem šepeta vaše telo? Je za 🙂 ? Je čas, da mu prisluhnete?

Ne glede na to kje ste, kaj se dogaja v vašem svetu in telesu… je čas, da zaupate sebi in prebudite moč, ki se skriva v vas?

V program vključujemo tako individualne seanse kot skupinske delavnice s tematikami s področja odnosov, telesa, sprostitev, prehrane, denarja, posla in prihodnosti. Vodje programov smo ustvarjalci, ki stremimo k novim, svežim in učinkovitim metodam, ki vašemu življenju doprinašajo spremembe, ki bodo podprle vašo osebnostno rast, obilje in bujen izraz vaše resnice.  

Lokacija Sprostitvenega centra Muza za masaže in individualne seanse: Peričeva ulica 17, 1000 Ljubljana

Dobrodošli!

Naročanje: info@muza.si